Jobbe i ERV?

ERV er på utkikk etter deg som ønsker å være med på å bidra til videre vekst og suksess i selskapet. Vi søker stadig nye lagspillere til flere av våre avdelinger!  

ERV Teknikk avd. Tjørves AS i Vanse søker elektrikere og rørleggere.

ERV Flekkefjord AS søker fagarbeidere/teknikere innen elektro og automasjon.

Klikk her for å se mer informasjon om våre stillingsannonser.

ERV er på utkikk etter deg som ønsker å være med på å bidra til videre vekst og suksess i selskapet. Vi søker stadig nye lagspillere, og søker etter flere dyktige fagarbeidere innen elektro, rør og ventilasjon. I tillegg er det utlyst en spennende økonomistilling, da selskapet vårt vokser! Klikk på annonsen under for mer informasjon om de ulike stillingene.

Vår nye ansatt?

ERV har fokus på høy kompetanse og kompliserte tekniske løsninger for å kunne dekke et bredt spekter innenfor våre fagområder. ERV har som mål at ansatte som ønsker det skal få muligheten til å videreutdanne og/eller utvikle seg internt i bedriften. Det tilbys individuelle løsninger som f. eks kursing, løpende faglige oppdateringer og også mulighet for videre-/etterutdanning.

Vi søker dyktige medarbeidere med motivasjon til å bidra med videreutvikling av vår serviceavdeling, og ser også etter deg som er interessert og motivert for prosjekt- eller industriarbeid innen faget. Arbeidsoppgavene våre er varierte, alt etter stilling, personlige egenskaper og type arbeidsoppdrag. I ERV vil du ha muligheter for å påvirke din egen arbeidshverdag, i et godt sosialt arbeidsmiljø.

Ønsker du å vite mer om hvilke muligheter du har for å bli ansatt hos ERV kan du sende en søknad/CV til post@erv.no eller ta en telefon til vårt sentralbord på 480 11 011.

Utplassering

Elever på yrkesfag har obligatorisk utplassering i sitt utdanningsløp. ERV tar løpende imot utplasserte elever fra yrkesfaglinjene på videregående skole. Mange av elevene som er utplassert hos oss begynner i ERV som lærlinger etter skoletiden.

Ønsker du å vite mer om hvilke muligheter du har innen yrkesfaglig utdanning, eller lurer på annet om utplassering kan du kontakte Bjørnar Foss på bjornar.foss@erv.no/977 14 295, eller sentralbord på post@erv.no/480 11 011.

Lærlingplass

ERV har som mål å ha en høy andel lærlinger i sin arbeidsstokk. Lærlinger er ferske, alle skal begynne et sted og ingen er verdensmester fra start. I ERV vet vi at fagkompetansen kommer med opplæring og erfaring over tid, men det er likevel mye en uerfaren lærling uten bransjekunnskap og erfaring kan bidra med. Som lærling i ERV må du være nøyaktig, systematisk, serviceinnstilt og praktisk anlagt, men den viktigste egenskapen en lærling kan ha er innstilling. 

Er du en lærling med riktig innstilling, er mye gjort. Møt opp på jobb med et smil, forsøk å gjøre en skikkelig god jobb, stå på, vær interessert i å lære og gjør så godt du kan. 

Ønsker du å vite mer om hvilke muligheter du har for å bli lærling hos ERV kan du kontakte Rolf Pettersen på rolf.pettersen@erv.no, eller ta kontakt med vårt sentralbord på post@erv.no/480 11 011.