Trivsel

Med teknisk fokus

en grønn fremtid

ERV har stort fokus på arbeidsmiljø, trivsel og samhold, og mener at et godt arbeidsmiljø gjør at ansatte trives, stadigutvikler seg og gir kunden et bedre sluttresultat.

Aktive ansatte

ERV har stort fokus på sine ansatte, og involverer seg også aktivt i ansattes fritidsaktiviteter. Noen av ERVs ansatte driver med konkurransesport, og her er ERV med som bidragsyter. 

Rally
Rallyteam Spetland består av sjåfør Gøran Spetland og far og kartleser Øystein Spetland. Team Spetland har kjørt mangerallyløp på smale grusveier, blant annet på Hurumsprinten, og Rally Sørland –hvor de i 2023 raste inn til en 1. plass i sin klasse. ERV heier på dere og er glade for å bli representert.

Dødsing
Dødsekongen og ERV-eren Tore Våge fra Lyngdal flyr med de beste i verden. ERV har vært hans stolte sponsor under VM i døds i flere år. ERV heier på aktive ansatte, og får her muligheten til å være representert i de unges miljø. Ungdommen er fremtiden, og ERV satser stort på fremtidens arbeidstakere.  

Scooter
Elektriker Geir Nøkland kjører for Åseral SSK. Han har både sust opp bakken til sølvplass i NM i bakkedrag på Bortelid, og sikret seg førsteplass i veteranklassen i Tydal i Trøndelag sitt påskecross,har gitt gass i NM i Hattfjelldal i Nordland og sust inn til en kruttsterk 2.plass i norgescup-klassen semi pro stock. Han har også konkurrert på Arctic Catcup i Østersund i Sverige. Geirer en ekte ERV-ambassadør, både på jobb og på snøscooteren, og neste løp er allerede under planlegging.

Velferd og trivsel

Firmaturer
For å få bidra til et godt arbeidsmiljø, arrangerer ERV jevnlig firmaturer. ERV har arrangert turer til bl. annet Svalbard, USA og Monaco Grand Prix. Siste turen gikk til Island i mai 2023, hvor gode kollegaer med følge utgjorde et herlig reisefølge. På turen var det mangeopplevelser; Geysirs, den blå lagune, nasjonalparker og mye annet. En tur som definitivt gir styrket arbeidsmiljø og høy trivsel på arbeidsplassen.

Arbeidsgiver-arbeidstaker dagen
En dag i året må alle kontorfolk i ERV ut avkomfortsonen. ERV har valgt å kalle det arbeidsgiver-arbeidstaker dagen. Dette er dagen der alle kontoransatte får smake på hverdagen til de ansatte ute i felten.
På mange måter blir de lærlinger for en dag. Her skal det svettes, træler skal dannes på hendene, det skal lirkes i trange rom, og praktiske problemer må løses fortløpende.
Målet er at de som jobber ved kontorpulten hele dagen, får en større forståelse av utfordringene kollegaene står i, hver dag. Denne dagen er både spennende og lærerik, da flinke montører får vise litt av sin partiske hverdag, og det oppstår en større forståelse og kjemi mellom arbeidstakerne som er ute i felten, og arbeidstakere på kontor og i ledelse. Dette er definitivt en trend som ERV skal holde fast ved, og ERV utfordrer samtidig andre aktører og bedrifter til å innføre det samme.

Challenge
ERV liker å finne på litt sprell, og har opp igjennom hatt ulike former for utfordringer; ERV-challenge som de har blitt kalt. Det har for eksempel blitt gjennomført en ERV-challenge hvor 3 ERV-ansatte fikk utdelt en tursekk og et kart, for så å bli flydd ut med helikopter til en ukjent destinasjon. Oppgaven var å komme seg gjennom ei natt og finne frem til målet som vist på kartet. Her ble arbeidstakernes individuelle evner og samarbeidsevner satt på prøve.  Det har også blitt gjennomført en 3000-meter duell i ERV, samt en felles 3000-meter med over 40 av ERVs ansatte i forbindelse med innsamlingsaksjon til Team Rynkeby. ERV mener det er viktig å ha det gøy på jobb, og setter samhold og miljø høyt.

Helse

Verdens helseorganisasjon (WHO) definerer helse som «en tilstand av fullstendig fysisk, psykisk og sosialt velvære og ikke bare fravær av sykdom eller lidelser». ERV har fokus på viktigheten av god helse, og har derfor mange ulike tilbud for sine ansatte.

Treningsrom og treningsveiledning
På hovedkontoret i Lyngdal er det bygget et eget, godt utstyrt, treningsrom. Treningsrommet er fritt tilgjengelig for alleansatte og deres familiemedlemmer. Treningsrommet er utstyrt med både håndvekter, manualer, slynge, tredemøller og spinningsykkel – så her er noe for alle. ERV har også arrangert flere samlinger på treningsrommet, hvor både personligtrener og fysioterapeut har vært tilgjengelig for både spørsmål og veiledning.

Padel
Omtrent en gang pr måned spiller ERVere padel på Kvavik i Lyngdal. Dette er en sosial og aktiv måte å treffe kollegaer på utenfor arbeidstid – i tillegg til at ansatte får tatt ekstra vare på sin fysiske helse.  

Bedriftshelsetjeneste
ERV er aktivt tilknyttet bedriftshelsetjeneste, og leverer løpende ulike samarbeidsprosjekter med dem. Dette er alt fra foredrag om viktige temaer som fysisk og psykisk helse, søvn, kommunikasjon, HMS, mm. I tillegg utføres det helsekontroller for alle ansatte i fasteintervaller.  Det er mange faktorer som påvirker helsen vår, og dette er bare noen få av tiltakene ERV har satt inn for å bistå til å sikrearbeidstakerne sine en god helse.